Over ons

Peter de Wit, opleider en trainer, is inmiddels 49 jaar de trotse en inspirerende zeilschoolhouder van Zeilschool Aalsmeer. Sinds 1 januari 2018 is Famke de Wit mede eigenaar.  DC16493Een zeilschool die uniek is door de mix van persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme. Ooit begonnen met 2 zeilboten, nu uitgegroeid tot een veelzijdige vloot met in totaal 120 boten en meer dan 18 bootsoorten(!). Daarnaast beschikt de zeilschool over motorboten, windsurfboards en kano’s. Dus voor ieder wat wils! Ook voor bedrijven en particulieren die bij ons een feest met watersportactiviteiten willen reserveren.

Het zeilschoolorganisatieteam, wat met woord en daad klaar staat voor jou, bestaat uit Peter de Wit, Harmon de Lange, Karlijn de Gooijer, Teun Los en Famke de Wit. Een aantal instructeurs zijn als opleider in vaste dienst, waaronder Sebastiaan Sargis en Bella van Erp. We beschikken over een horecateam en een groepje vaste oproepkrachten. En... niet te vergeten een kring van ruim 100 enthousiaste instructeurs (vrijwilligers) die altijd maar weer voor de zeilschool klaarstaan.
Bij elkaar een fijn stel betrokken mensen!                                                                                                                                                                                                                         

In de plezierige zeilschoolsfeer waar professionaliteit, respect en vertrouwen centraal staan, voel jij je vast snel thuis!

Optimist RS Tera jeugdzwaardboot Laser Pico Ludic Flytour Randmeer 29'er Laser Laser vago Windsurfen Catamaran

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool 

Nix Windfoil

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
info@zeilschoolaalsmeer.nl
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m zo van 9.00-18.00uur
plan je route