imagesLogoSlogan2

Q-Cup

Q- Cup Aalsmeer!
De Q-cup is een laagdrempelige, vriendschappelijke competitie om kinderen, met het diploma Optimist CWO 2 (of vergelijkbare ervaring), te laten kennismaken met het wedstrijdzeilen in een Optimist.

Met ondersteuning van het Watersportverbond en het NPJ (Ned. Platform Jeugdwedstrijdzeilen) organiseren wij in samenwerking met de zeilverenigingen Nieuwe Meer en Schiphol op de Westeinder 3 gezellige en leerzame dagen op 2 juli & nog 2 datums. De kinderen krijgen deskundige begeleiding van de zeilschool en de verenigingen. Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per dag, waarbij de zeilschoolboot (Optimist) en een heerlijke lunch zijn inbegrepen. 

Zeilschool Aalsmeer organiseert op 2 juli de Q-Cup (10.30-16.30uur), je kunt je inschrijven via de website van het watersportverbond Qcup. Voor ouders valt er ook veel te beleven! Wij verhuren zeil- en open motorboten, kano's, surf- en supboards. Daarnaast is er de mogelijkheid om een beginners of gevorderde les in de kielboot of Laser te nemen. 's Middags om 14uur kun je meevaren met een cruise in een luxe sloep om de wedstrijden van dichtbij te volgen. Zowel voor de les als voor de boatcruise is tijdig aanmelden noodzakelijk!

Houd www.facebook.com/qcupaalsmeer in de gaten voor meer informatie.

Optimist O'pen Bic jeugdzwaardboot RS Tera jeugdzwaardboot Laser Pico Ludic Flytour Randmeer 29'er Laser Laser vago Windsurfen Catamaran

Nieuwsbrief

  

VDWS, Grundschein, VDWS basislicentie, VDWS windsurfen, VDWS catamaran, VDWS zeilen CWO, CWO zeilschool, CWO diploma, CWO zeilcursus, zeilkamp, zeilschool


Logo NPJ 

 

 

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer
0297-320122
NL94RABO0380154943
Openingstijden: ma t/m zo van 9-18uur
info@zeilschoolaalsmeer.nl
plan je route